Puur Wilskracht

  

Puur Wilskracht werkt vanuit haar visie op:

  1. Vernieuwen van management
  2. Ontwikkelen van talenten bij mensen
  3. Hoe ziet werk eruit nu en in de toekomst

 

Management werkt in veel organisaties nog steeds voornamelijk volgens traditionele methoden en technieken. Veel van deze tradities zijn uit het industriele tijdperk en zijn in de wereld van vandaag steeds minder effectief, zoniet achterhaald. Managen anno nu is dus aan vernieuwing toe. Puur Wilskracht wil vernieuwen door bestaande conventies in twijfel te trekken en samen met u te bepalen hoe doelen op meer eigentijdse wijzen bereikt kunnen worden.

Puur Wilskracht gelooft dat elk mens het best functioneert als hij doet waar hij goed in is. Het werken vanuit je talenten geeft energie en plezier. Het is een uitdaging om drives en talenten te ontdekken en te stimuleren bij mensen. Dit geeft soms verrassende keuzes en uitkomsten waardoor mens en werk beter in balans zijn. 

Door alle mogelijkheden van deze tijd is werken bijna volledig tijd- en plaatsonafhankelijk geworden. Toch gaan de meeste mensen elke dag naar kantoor. Door internet en communcatietechnologie kunnen we werk veel meer naar individuele behoefte organiseren en vormgeven. Niemand is immers acht uur lang even geinspireerd en actief achter hetzelfde bureau. Puur Wilskracht werkt graag vanuit het idee dat mens en werk als een maatwerkpak op elkaar zijn afgestemd.

 

 

PUUR WILSKRACHT | info@puurwilskracht.nl